S ciljem da koncept korporativnog volontiranja približi građanima i ukaže na važnost angažovanja poslovnog sektora u zajednici, kao i na rezultate koje su kompanije članice Foruma za odgovorno poslovanje imale u ovoj oblasti, Smart kolektiv je u Knez Mihajlovoj ulici, u junu 2013. godine, organizovao izložbu dokumentarnih fotografija sa velikih volonterskih akcija ,,Naš Beograd” održanih od 2009. do 2012. godine.

Izložbu koja je od 29. maja do 8. juna bila postavljena u Knez Mihajlovoj ulici, svakodnevno je imalo priliku da vidi oko 100.000 ljudi, koliko dnevno prođe kroz ovu najprometniju beogradsku ulicu. Izložbu su mogli da pogledaju i svi zaposleni i posetioci poslovnog centra Airport City, u kome je bila postavljena od 8. do 15. juna 2013. godine. 

Povodom obeležavanja petog rođendana velike volonterske akcije Naš Beograd“, u Knez Mihailovoj ulici postavljena je izložba „Naš Beograd – Već pet godina volontiranje nas čini boljim” s ciljem da se građani upoznaju sa konceptom volontiranja zaposlenih i njegovim značajem za zajednicu, zaposlene i kompanije. Posetioci izložbe mogli su da se, kroz 30 zanimljivih fotografija nastalih tokom velikih volonterskih akcija „Naš Beograd“ od 2009. do 2012. godine, upoznaju sa dosadašnjim rezultatima Foruma za odgovorno poslovanje u ovoj oblasti i saznaju na koji način je ova akcija unapredila živote Beograđana. Nakon premijere u Knez Mihajlovoj ulici, gde je od 29. maja do 8. juna izložbu imalo priliku da pogleda oko 100.000 ljudi dnevno, ona je od 8. do 15. juna preseljena u Airport City, jedan od najvećih poslovnih centara na Novom Beogradu, koji dnevno poseti oko 4.000 ljudi. Smart kolektiv, kao izvršni producent izložbe, osmislio je kreativni koncept i organizovao celokupnu produkciju, postavku i promociju izložbe u javnosti.