Forum za odgovorno poslovanje i Smart Kolektiv, sedmi put zaredom, raspisali su godišnji konkurs za dodelu Nagrade za Korporativno volontiranje, namenjen svim kompanijama koje su u prethodnih godinu dana uključivale svoje zaposlene u podršku zajednici, stavljajući na raspolaganje svoja znanja, veštine i vreme.

Nagrada se dodeljuje za sledeće kategorije: Najbolji volonterski program, Najuspešnije partnerstvo u lokalnoj zajednici, Razvoj zaposlenih, Skill based volontiranje, Pružanje pro bono usluga, Najbolja volonterska akcija, a posebno priznanje biće dodeljeno malim preduzećima koja neguju kulturu uključivanja zaposlenih u podršku lokalnoj zajednici.

O dobitnicima nagrade odlučivaće žiri sastavljen od predstavnika državnih institucija, kompanija, nevladinih i međunarodnih organizacija. Nagrade će biti uručene na svečanosti u decembru 2017. godine.

Nagrada za korporativno volontiranje uspostavljena je 2011. godine u saradnji sa međunarodnim partnerima CSR Europe i BITC u sklopu obeležavanja evropske godine volontiranja, kao deo šire inicijative koja je realizovana u 23 evropske zemlje.

Konkurs je otvoren do 16. novembra.

Kliknite ovde za više nformacija o uslovima učešća i preuzimanje prijavnog formulara.