Redovni sastanak članica Foruma za odgovorno poslovanje održan je danas u prostorijama Izvršne kancelarije Foruma – Smart kolektiv.

Na prvom delu sastanka bilo je reči o aktivnostima Foruma u prethodnom periodu. U aprilu je održan četvrti Forum socijalnih inovacija koji je okupio preko 150 predstavnika institucija, organizacija i kompanija iz zemlje i inostranstva, dok je u maju je održana deveta godišnja korporativna volonterska akcija Naš Beograd koja je okupila preko 370 volontera iz 11 kompanija i pozitivno uticala na život više od 3,500 sugrađana. Forum je u prethodnom periodu nastavio sa aktivnostima u okviru Akademije poslovnih veština, te je tako održano predavanje Donacije i prodaja putem interneta za predstavnike organizacija i socijalnih preduzeća, kao i radionica mekih veština i predavanje za studente volontere-koordinatore u okviru akcije Naš Beograd.

Na drugom delu sastanka bilo je reči o predstojećim aktivnostima Foruma: dodela Nagrade za korportivno volontiranje, promocija rezultata Godišnjeg istraživanja o doprinosu kompanija članica Foruma društvu, kao i godišnja konferencija o društveno odgovornom poslovanju – CSR Forum.