Priče o preduzetništvu i sjajni ljudi puni energije obeležili su prethodna tri meseca kroz moderirani talk-show program namenjen mladima – „Smart Impact Talks“. Program se sastojao od šest dinamičnih interaktivnih sesija kroz koje su uspešni preduzetnici podelili svoja inspirativna iskustva. 

Sa idejom da mladima koji su zainteresovani za pokretanje ili vođenje biznisa omogući uvid u iskustva uspešnih preduzeća, Smart Kolektiv je pokrenuo serijal onlajn događaja pod nazivom “Smart Impact Talks”. Kroz seriju od šest onlajn događaja u trajanju od po 90 minuta, gosti, preduzetnici/e i inovatori/ke, podelili su sa učesnicima svoja preduzetnička iskustva, uspehe, neuspehe i lekcije naučene na tom putu.  

Teme sesija bile su posvećene etičkim proizvodima, zelenim i pametnim tehnologijama,  upoznavanju sa preduzetnicima i inovatorima širom Evrope u saradnji sa „Social Impact Award“, ženama preduzetnicama, kreiranju tehnoloških rešenja sa ciljem ostvarivanja pozitivnog društvenog uticaja – “Tech for good” i upoznavanju sa još jednim programom koji podstiče pokretanje biznisa – RISE. Cilj ovog programa bio je da zainteresovanim mladim preduzetnicama/ima, kao i onima koji žele da saznaju kako je to biti u preduzetničkim cipelama, predstavimo inspirativne i inovativne biznise koji posluju u našoj zemlji i zajedno sa učesnicima otvorimo razgovor na temu kako pokr

Ovde možete da pogledate video snimke sa svih šest sesija: 

 

 

 

 

 

 

 

Smart Impact Talks” realizovan je u okviru Programa za održive ideje. Program za održive ideje se sprovodi uz podršku U.S. Embassy Belgrade i deo je petogodišnje strategije i programa Smart Impakt Fond – Fond za razvoj održive ekonomije.