Prepoznajući mlade kao važan deo zajednice i njihovo obrazovanje kao ključni pokretač razvoja društva, kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Ministarstvom Prosvete u okviru konkursa „Čuvamo talente u punoj snazi“ dodeliće 25 vrednih studentskih stipendija, u ukupnom iznosu od 50.000 evra.  

Na konkurs je pristiglo ukupno 160 prijava, od kojih je 149 zadovoljilo propisane uslove. 

U roku od 2 dana od objavljivanja preliminarne rang liste, kandidat može podneti pisanu primedbu sprovodiocu konkursa za dodelu stipendija na e-mail adresu administracija@smartkolektiv.org. 

Kriterijumi koji su korišćeni prilikom bodovanja prijava u skladu sa uslovima Konkursa nalaze se ovde 

Preliminarnu rang listu možete pogledati OVDE. 

Coca Cola HBC jedna je od članica mreže Forum za odgovorno poslovanje. Vodeći se krilaticom “Bolji biznis za bolje društvo”, Forum okuplja kompanije koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz sinergiju resursa i znanja doprinosi sprovođenju dobrih poslovnih praksi koje donose pozitivan i merljiv društveni uticaj. 

Smart kolektiv zadužen je sprovođenje konkursa „Čuvamo talente u punoj snazi“.