U okviru CSR Foruma koji je održan 9.decembra 2017., organizovan je tradicionalni Sajam partnerstva, jedinstvena platforma za povezivanje predstavnika civilnog i biznis sektora. U formi brzih sastanaka, socijalna preduzeća su imala priliku da kroz 2-minutni razgovor sa kompanijama predstave svoje proizvode/usluge i predlože partnerstva.

U brzim sastancima je učestvovalo ukupno 11 socijalnih preduzeća. 7 od njih su učesnici programa Ideja za bolje sutraInitative for social empowerment doo, Udruženje Atina, Udruženje Vunena, Udruženje Naša kuća, Udruženje ZaJedno, Socijalna zemljoradnička zadruga Nova perspektiva i ulični magazin Liceulice, dok su 4 preduzeća učesnici Programa osnaživanja socijalnih preduzeća koji Smart kolektiv sprovodi sa Fondacijom Hajnrih Bel. To su: Kreativni studio Kvart, Udruženje Herc, Udruženje Evo ruka i Konjički klub Aranđelovac.

Na brzim sastancima je učestvovalo i 9 predstavnika kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje. Kompanije učesnice bile su: Atlantic Grupa, Delhaize Srbija, Coca-Cola Helenic, IKEA, Saga, Erste banka, Unicredit banka Telenor.