Kao deo širih aktivnosti na promociji socijalnog preduzetništva i povećanju vidljivosti socijalnih preduzeća, Smart kolektiv je u saradnji sa GO Stari grad organizovao izložbenu prodaju proizvoda socijalnih preduzeća na manifestaciji „Jevremova ulica susreta.“

Ovu manifestaciju gradska opština Stari grad organizuje od 2009. godine i kroz nju je do sada prošlo više desetina hiljada posetilaca. Ove, 2018. godine, Jevremova ulica susreta je održana 01. aprila.  Događaj se održava u Gospodar Jevremovoj ulici u Beogradu, gde su duž ulice postavljeni prodajni i izložbeni štandovi i organizovani različiti programski sadržaji poput koncerata, izložbi, revije oldtajmera, defilea mališana iz vrtića u kostimima, prezentacije sportskih klubova, udruženja i organizacija sa opštine Stari grad i sl.

Jedan od štandova bio je posvećen socijalnom preduzetništvu, gde su se socijalna preduzeća pod sloganom „Kupuj dobro, da bude bolje“ zajedno predstavila građanima i izložila svoje proizvode.

Na izložbenoj prodaji su učestvovala sledeća preduzeća: Evo ruka, Centar za mame, Agro Iris – Zadruga, Atina – Bagel Bejgl, Caritas Šabac, Naša kuća, Nanin recept s juga, Radanska ruza, Herc, Kreativni studio KvArt i Liceulice.