Smart Kolektiv je pokrenuo novogodišnju kampanju Pokloni dobro, da bude bolje sa ciljem da dodatno ukaže na važnost podrške i promocije socijalnih preduzeća.    

Ova godina donela je brojne izazove u poslovanju mnogih preduzeća i podsetila nas koliko je važno da budemo ujedinjeni i solidarni. Kampanju smo pokrenuli sa željom da dodatno podstaknemo javnost da poklanja i kupuje lokalne proizvode i proizvode socijalnih preduzeća.  

Kada kupujete od socijalnog preduzeća, podržavate biznis koji vraća zajednici, koji ostvareni profit koristi za suočavanje sa nekim od najvažnijih društvenih pitanja, od beskućništva i nezaposlenosti do socijalnih usluga i klimatskih promena.  

Na našem websajtu napravili smo selekciju socijalnih preduzeća koja smo podržavali prethodnih godina kroz naše programe: www.smartkolektiv.org/pokloni-dobro-da-bude-bolje.  

Tokom narednog perioda ćemo promovisati ova preduzeća i kampanju putem naše Instagram stranice  www.instagram.com/smartkolektiv. 

Pozivamo sve da se pridruže #poklonidobro kampanji i podrže kupovinu proizvoda od socijalnih preduzeća – obradujte svoje najbliže ovim proizvodima ili podelite informaciju sa vašim partnerima i prijateljima.