U okviru moderiranog talk-show programa „Smart Impact Talks“, koji inspiriše mlade ljude preduzetničkim pričama dajući im uvid u iskustva uspešnih kompanija, održano je već pet sesija, a šesta je najavljena za 20. jun. 

Sa idejom da mladima koji su zainteresovani za pokretanje ili vođenje biznisa omogući uvid u iskustva uspešnih preduzeća, Smart Kolektiv je pokrenuo serijal onlajn događaja pod nazivom “Smart Impact Talks”. Do sada je održano pet sesija koje su bile posvećene etičkim proizvodima, zelenim i pametnim tehnologijama,  upoznavanju sa preduzetnicima i inovatorima širom Evrope u saradnji sa „Social Impact Award“, ženama preduzetnicama i kreiranju tehnoloških rešenja sa ciljem ostvarivanja pozitivnog društvenog uticaja – “Tech for good”. Poslednja sesija ovog programa održava se 20. juna i biće posvećena upoznavanju sa još jednim programom koji podstiče pokretanje biznisa – RISE. 

Ovde možete da pogledate video snimke sa prvih pet sesija: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 “Smart Impact Talks” predstavlja seriju od šest onlajn događaja u trajanju od po 90 minuta, tokom kojih gosti, preduzetnici/e i inovatori/ke, kroz format moderiranog talk show-a dele sa učesnicima svoje preduzetničko iskustvo, uspehe, neuspehe i lekcije naučene na tom putu. Onlajn serijal “Smart Impact Talks” realizuje se sa ciljem da zainteresovanim mladim preduzetnicama/ima, kao i onima koji žele da saznaju kako je to biti u preduzetničkim cipelama, predstavimo inspirativne i inovativne biznise koji posluju u našoj zemlji i inostranstvu i zajedno sa učesnicima otvorimo razgovor na temu kako pokrenuti i razviti svoje preduzeće. 

“Smart Impact Talks” možete pratiti uživo i uključiti se kroz komentare ili pitanja na našoj Facebook stranici i YouTube kanalu, na kom će snimci biti dostupni i nakon događaja. 

Informacije u datumima narednih sesija biće objavljene uskoro.

 

“Smart Impact Talks” realizuje se u okviru Programa za održive ideje. Program za održive ideje se sprovodi uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i deo je petogodišnje strategije i programa “Smart Impakt Fond – Fond za razvoj održive ekonomije”. 

Informacije o učesnicima šeste sesije biće objavljene uskoro.