Beograd, 4. maj 2018. – SIF2018 će okupiti praktičare i stručnjake iz regiona i Evrope kako bi razgovarali o inovativnim rešenjima za društvene izazove i mehanizmima podrške za povećanje uticaja i održivosti socijalnih preduzeća širom regiona Centralne i Istočne Evrope.

Kroz mešavinu stručnih razgovora, interaktivnih radionica i kafea znanja, vodećih međunarodnih i regionalnih stručnjaka iz ove oblasti, socijalni preduzetnici, posredničke organizacije i socijalni investitori, raspravljaće o brojnim ključnim pitanjima, kao što su: kako da unapredimo okvire za razvoj filantropije i ulaganja u socijalna preduzeća u Srbiji? Kako bolje podržati rastuće ekosisteme za socijalno preduzetništvo Centralno-istočnoj Evropi? Kako organizacije koje pružaju podršku i socijalni investitori u regionu mogu zajedničkim snagama i kroz saradnju da doprinesu podsticajnijem okruženju za rast socijalnih preduzeća?  Koja inovativna i održiva rešenja već postoje u regionu?

Pridružite nam se na Forumu socijalnih inovacija 2018 i povežite se sa organizacijama sličnim vašoj! Iskoristite priliku da saznate nešto novo, podelite svoja iskustva i zajedno sa nama radite na kreiranju zajedničke vizije investiranja u socijalna preduzeća u Centralno-istočnoj Evropi. Postanite deo zajednice od preko 500 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora iz 16 zemalja, koji su učestvovali na SIF-u tokom prethodnih 5 godina! Učestvovanje na konferenciji je besplatno, ali je broj mjesta ograničen!

Kliknite OVDE da biste se registrovali za SIF2018.