Smart kolektiv vas sa velikim zadovoljstvom poziva da se prijavite za učešće na online konferenciji „Tranzicija ka zelenoj ekonomiji“!

Konferencija će se održati u periodu od 08. do 11. juna ove godine putem Zoom platforme.

REGISTRACIJA na sledećem linku >>>LINK ZA PRIJAVU<<<

U okviru prijavnog formulara možete odabrati na kojim od sesija na konferenciji biste želeli da učestvujete.

Program konferencije možete pogledati ovde: >>>PROGRAM KONFERENCIJE<<<

Nakon prijave, putem mejla ćete dobiti potvrdu da je vaša registracija uspešno obavljena. Na početku svakog dana konferencije dobićete link putem kojeg ćete moći da pristupite odabranim sesijama.

Konferencija ima regionalni karakter i na njoj će pored učesnika iz Srbije, učestvovati još i predstavnici iz drugih zemalja regiona Zapadnog Balkana. Za sesije koje će biti održane na engleskom biće obezbeđen simultani prevod. Tokom četiri dana konferencije, zajedno sa učesnicima i govornicima diskutovaćemo o temama kao što su stanje zelene ekonomije u regionu, stanje javnih politika u oblasti zelene ekonomije, doprinos biznis sektora u borbi za očuvanje životne sredine, zelena ekonomija i ruralni razvoj, uspešni primeri zelenog preduzetništva u regionu.

Konferencija se organizuje u sklopu projekta GEAR – Zelena ekonomija za razvoj regiona koji finansira Evropska unija u okviru Programa podrške civilnom društvu i medijima za 2016-2017.  Projekat sprovodi konzorcijum organizacija koji čine Smart kolektiv iz Srbije, FORS Montenegro iz Crne Gore, CRP iz Bosne i Hercegovine, Ekosvest iz Severne Makednoije, EDEN iz Albanije, kao i udruženje SLAP iz Hrvatske.

Prijatelj konferencije je Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.