Forum za odgovorno poslovanje raspisao je poziv za prijavljivanje na CSR praksu namenjenu studentima završnih godina osnovnih studija, studentima master studija, kao i mladim diplomcima koji su u potrazi za prvim radnim iskustvom. Dvadeset učesnika biće odabrano da učestvuje na ovom programu koji se sastoji iz edukativnog i praktičnog dela, a prijavljivanje je otvoreno do 19. septembra.  

Želiš da naučiš više o konceptu društveno odgovornog poslovanja i održivom biznisu? Smatraš da savremeni način poslovanja treba da bude više svestan uticaja koji ostvaruje na društvo i planetu i da je koncept održivog razvoja važan. Ovo je prilika da iz prve ruke čuješ iskustva vrhunskih stručnjaka na ove teme, a istovremeno stekneš i praktično iskustvo! 

Pozivamo te da učestvuješ u CSR praksi, programu Foruma za društveno odgovorno poslovanje za mlade, koji već treću godinu zaredom organizuje edukacije mladih na ove teme.  

Program CSR prakse se sastoji iz edukativnog i praktičnog dela, koji ti pomažu da stečeno znanje primeniš na konkretne zadatke. Program je namenjen studentima završnih godina osnovnih studija, studentima master studija, kao i mladim diplomcima koji su u potrazi za prvim radnim iskustvom. 

Predavači na programu su eksperti iz kompanijačlanica Foruma za odgovorno poslovanje. 

Kako program funkcioniše? 

Ukoliko budeš izabran kao jedan od 20 učesnika, dobićeš priliku da, u prvom delu programa, u toku mesec dana, budeš deo jedinstvenog edukativnog programa kojim stičeš teorijska i praktična znanja. Pružiće ti se prilika da slušaš predavanja i prisustvuješ radionicama eksperata i praktičara, odnosno, predstavnika kompanija članica Foruma. Edukativni deo programa održaće se u onlajn formatu u trajanju od mesec dana, a okvirni datum početka programa planiran je za početak oktobra 2022.

Budi slobodan da postavljaš pitanja, istražuješ i smišljaš nove načine rešavanja problema jer te na kraju čeka projektni zadatak i prilika da predstaviš svoja razmišljanja na izabranu temu. 

Ukoliko uspešno završiš edukativni deo, dobijaš i sertifikat o učešću! 

Šta dalje? 

Najbolji kandidati dobiće priliku da steknu praktično iskustvo kroz uključivanje u aktuelni projekte Foruma za odgovorno poslovanje i/ili kompanija koje žele da učestvuju u programu. Kandidati će biti izabrani nakon uspešno završenog edukativnog dela, na osnovu završnog zadatka, motivacije i interesovanja. 

Ukoliko budeš deo drugog dela programa dobićeš priliku da: 

  • Stekneš praktično iskustvo radeći na projektima, uz simboličnu novčanu nadoknadu; 
  • Posvetiš se ličnom i profesionalnom razvoju uz dodeljenog mentora iz poslovnog sektora, sa kojim ćeš održavati kontakt i sastajati se jednom mesečno; 
  • Komuniciraš i sarađuješ sa vodećim kompanijama, domaćim organizacijama i institucijama, kao i međunarodnim organizacijama; 

Nakon uspešno realizovane prakse, dobićeš potvrdu. 

Kako da se prijaviš? 

Ukoliko ti ovo zvuči zanimljivo i voleo/la bi da stekneš nova znanja i iskustva, očekujemo tvoju prijavu. 

Prijavi se do 19. septembra putem >>>LINKA<<< > 

Za prijavu će biti potrebno da odgovoriš na nekoliko kratkih pitanja, da priložiš svoj CV i motivaciono pismo. 

Ukoliko imaš dodatna pitanja, molimo te da nam pišeš na mejl: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs