Prošle nedelje organizovali smo dve info sesije i događaje za medije, u cilju predstavljanja Programa podrške održivim mikro i malim preduzećima u nerazvijenim sredinama. Na info sesijama učesnici su imali prilike da čuju više informacija o programu, konkursu, uslovima učešća, kao i načinu prijave.

Info sesijama je prisustvovalo onlajn preko 50 preduzeća, a veliko interesovanje za program ukazuje na značaj i potrebu za ovakvim programima podrške. Za sve one koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju info sesijama, snimci sa info sesija dostupni su na linkovima ispod:

Info sesija u partnerstvu sa udruženjem ProAktiv – LINK ZA SNIMAK
Info sesija u partnerstvu sa udruženjem Putevima preduzetništva – LINK ZA SNIMAK

Više informacija o programu možete pronaći na sledećem LINKU.

Program realizuje SMart Kolektiv, u partnerstvu sa udruženjima ProAkiv iz Niša i Putevima preduzetništva iz Novog Sada. Program se sprovodi u okviru projekta „Norveška za vas – Srbija” koji finansira Kraljevina Norveška a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS). Projekat „Norveška za vas – Srbija” ima za cilj da doprinese ravnomernom društveno-ekonomskom razvoju u Srbiji kroz povećanje mogućnosti zapošljavanja, posebno ranjivih i marginalizovanih grupa, podršku socijalnoj koheziji, kao i unapređenju lokalne infrastrukture.