Masterklas na temu Savremeno poslovanje: izazovi i prilike koje nudi bankarstvo 21. veka“ održan je u ponedeljak, 6. juna, u prostorijama OTP banke na Novom Beogradu.  

Masterklas je održao Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora i CEO OTP banke Srbija i potpredsednik Foruma za odgovorno poslovanje, zajedno sa kolegama ekspertima za finansije i finansijsko savetovanje malih biznisa.  

Prisutni predstavnici i predstavnice malih i srednjih preduzeća mogli su bliže da se upoznaju sa prilikama koje savremeno bankarstvo nudi malim preduzećima, kao i da od eksperata dobiju savete za unapređenje svog poslovanja.  

Ovo je drugi od pet masterklas događaja na kojima će u narednom periodu vrhunski stručnjaci, top level menadžeri i osnivači uspešnih preduzeća u Srbiji preneti savete i iskustva iz svoje bogate poslovne prakse. Ovi događaji su namenjeni mikro, malim i srednjim preduzećima sa pozitivnim društvenim uticajem, učesnicima aktuelnih i prethodnih programa Smart kolektiva. 

Masterklas događaji organizuju se uz podršku Fondacije za otvoreno društvo Srbija, a u okviru projekta Razvoj održive ekonomije.