1. Septembar 2017. – Socijalna preduzeća koja su odabrana za učešće u programu su: Intitiative for social empowerment (ISE) DOO, ogranak Chrono; Liceulice; Caritas Šabac; Naša kuća; Ženski centar Užice – RETEX; Udruženje za podršku ljudima sa neurozom „Herc“ – Socijalno preduzeće „Herc&Do“; Bio Idea; Agro Iris; Kreativni studio kvART d.o.o i Vrnjački sapun.

Odabrana socijalna preduzeća učestovaće na tri edukativna treninga, nakon kojih će biti organizovan poseban događaj na kome će svoje ideje predstaviti Stručnom žiriju. Najbolje socijalno preduzeće  imaće priliku da učestvuje u dvomesečnom programu mentorstva u organizacijiji predstavnika kompanije Delhaize Srbija.

Tokom perioda od septembra do decembra 2017. godine, izabrana socijalna reduzeća imaće priliku da razviju svoje kapacitete predstavljanja na tržištu, steknu vredna znanja o procedurama koje čine proces ulaženja u lance nabavke kompanija i maloprodajnih objekata, kao i da predstave svoje proizvode/usluge kompaniji Delhaize Srbija, sa mogućnošću saradnje u budućnosti.

Forum za odgovorno poslovanje, Delhaize Srbija i Smart kolektiv zahvaljuju se svima koji su se prijavili na njihovim brojnim i kvalitetnim aplikacijama.