Beograd, 23. novembar  – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv objavili su poziv za učešće za mala i srednja preduzećima iz zlatiborskog regiona, u programu ,,Šampioni održivosti”, u okviru projekta ,,Održivi razvoj za sve”. Cilj programa je jačanje kapaciteta poslovnog sektora, a posebno malih i srednjih preduzeća i usklađivanje njihovih poslovnih praksi sa ciljevima održivog razvoja.

Program je namenjen preduzećima koji žele da unaprede svoje poslovanje kroz unapređenje održivih praksi, steknu dodatnu reputaciju u domaćoj i inostranoj poslovnoj zajednici, povežu se sa liderima održivosti i uvide na koji sve način mogu da ostvare dodatne prednosti kod potrošača, klijenata, finansijskih institucija, potencijalnih investitora i poslovnih partnera.

Program podrške za mala i srednja preduzeća podrazumeva obuku, mentorstvo, promociju i umrežavanje sa poslovnom i društvenom zajednicom. Rok za prijavu zainteresovanih preduzeća je 30. novembar 2020. godine.

Više informacija nalazi se u pozivu koji možete preuzeti ovde.
Prijava za program vrši se preko sledećeg linka.

Program podrške za mala i srednja preduzeća „Šampioni održivosti“ organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u okviru projekta „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Partneri na projektu su Fondacija Ana i Vlade Divac, Centar za visoke ekonomske studije, Beogradska otvorena škola, Fondacija centar za demokratiju, Timočki omladinski centar i Beogradski fond za političku izuzetnost. Tehnička podrška projektu od strane Smart kolektiva usmerena je na jačanje kapaciteta kompanija i usklađivanje njihovih poslovnih praksi sa ciljevima održivog razvoja.