Beograd, 8. novembar 2021 – Drugi deo online konferencije o održivom i odgovornom poslovanju CSR Forum: Na putu ka održivosti vol. 2, Forum za odgovorno poslovanje će organizovati u periodu od 22. do 26. novembra.

Događaj će biti prilika za razgovor o mogućnostima za unapređenje poslovnih praksi u Srbiji, nefinansijskom izveštavanju, unapređenju okvira za donacije hrane, zelenoj tranziciji i održivosti malih i srednjih preduzeća. Na konferenciji će biti predstavljen Priručnik za nefinansijsko izveštavanje, Evropska uporedna praksa tretmana donacija hrane, rezultati kampanje ,,Spasimo hranu, spasimo humanost’’  i glavni nalazi istraživanja ,,Bolji biznis za bolje društvo 2020/2021’’.

Link za prijavu učešća na konferenciji nalazi se ovde.

Koferencija se realizuje u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a realizuje Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac, a dodatno čine Trag Fondacija, Smart kolektiv, Catalyst Balkans, Forum za odgovorno poslovanje, Srpski filantropski forum i Privredna komora Srbije.