Pridružite nam se na Forumu socijalnih inovacija 2020!

Smart kolektiv vas i ove godine sa zadovoljstvom poziva da nam se pridružite na sedmom Forumu socijalnih inovacija. SIF2020 će biti održan online – od 28.septembra do 02.oktobra.

SIF2020 teži da kroz programske celine omogući razgovor, inspiraciju i obogati znanje svih učesnika. Biće fokusiran na osnaživanje socijalne ekonomije i socijalnih preduzetnika naročito u vremenima krize kao što je COVID.

Registujte se za SIF2020 i postanite deo zajednice od preko 800 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora iz 16 zemalja, koji su učestvovali na SIF-u tokom prethodnih 6 godina:

  • Razgovarajte sa ključnim akterima iz regiona o tome kako da izgradimo partnerstva koja podstiču socijalne inovacije i zelenu ekonomiju? Koje vidove podrške predviđa novi plan za socijalnu ekonomiju Evropske komisije i COVID globalni savez za podršku socijalnim preduzećima? Kakva iskustva i lekcije imaju programi podrške za mlade socijalne preduzetnike u Severnoj Africi, na Bliskom istoku i u regionu Zapadnog Balkana?
  • Inspirišite se kroz priče i prezentacije uspešnih socijalnih mladih i zelenih preduzetnika. Upoznajte pionire impakt investiranja u Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi i njihova iskustva u pokretanju impakt fondova. Naučite više o problemu upravljanja viškovima hrane i doniranju hrane u Srbiji i Evropi.
  • Saznajte – Prijavite se za radionice za socijalna preduzeća – Kako upravljati finansijama u doba krize i Kako da integrišete socijalnu misiju u vašu komunikaciju? Ili se prijavite za neku od radionica za mlade – Šta je socijalno preduzetništvo? Šta su socijalne inovacije ? Kako pokrenuti zeleni biznis?

REGISTRACIJE na sledećem linku >>  LINK ZA PRIJAVU <<<.

Učešće na konferenciji je besplatno, ali je broj učesnika na radionicama ograničen. Obezbedite mesto na vreme J

 

Pridružite nam se na Forumu socijalnih inovacija 2020 i povežite se sa organizacijama sličnim vašoj! Iskoristite priliku da upoznate uspešne socijalne inovatore, podelite svoja iskustva i učestvujete u razvoju podsticajnijeg okruženja za razvoj socijalne ekonomije.

Forum socijalnih inovacija organizuje Smart kolektiv u partnerstvu sa Forumom za odgovorno poslovanje. SIF2020 se održava kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju prevodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag Fondacija, Fondacija Katalist, Smart Kolektiv, Srpski Filantropski Forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Program konferencije, informacije o govornicima i radionicama pratite na našem websajtu ili Facebook stranici:
 https://www.facebook.com/smart.kolektiv 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte kancelariju Smart kolektiva putem mejla office@smartkolektiv.org .

Dobrodošli na #SIF2020!