RISE regionalni forum i Forum socijalnih inovacija udružuju snage u 2021!
Kada: 9-10. Septembar 2021.  
Gde: KC Grad, Beograd

—> Agendu konferencije preuzmite OVDE

Sa zadovoljstvom pozivamo socijalne inovatore, socijalne preduzetnike, mlade preduzetnike, organizacije, predstavnike međunarodnih organizacija i vlada da nam se pridruže na ovogodišnjem Forumu socijalnih inovacija koji se održava u KC Grad u Beogradu. Pripremili smo dinamičan program pun inspirativnih prezentacija, razgovora i radionica.  

Pridružite nam se na događaju koji kombinuje stručne razgovore, interaktivne radionice i grupne diskusije sa vodećim regionalnim stručnjacima, socijalnim preduzetnicima i socijalnim investitorima. Istražite najbolje prakse u svim sektorima, poslovnim modelima i tehnologijama. Identifikujte ključne elemente potrebne za pokretanje socijalnih preduzeća i dokazane pristupe finansiranju, marketingu i distribuciji ovih rešenja.  

Učesnici konferencije će 9. i 10. septembra 2021. razgovarati o trenutnom stanju socijalnog preduzetništva u regionu, predstaviti najbolje prakse i aktuelne evropske inicijative i politike. SIF2021 predstavlja platformu za razmenu iskustava i znanja ključnih aktera iz regiona u cilju razvoja socijalne ekonomije na Zapadnom Balkanu.   

Pridružite nam se na #SIF2021 i povežite se sa organizacijama sličnim vašoj! Upoznajte socijalne inovatore iz regiona, pronađite inspiraciju i podelite znanja i inovativne prakse. Postanite deo zajednice više od 800 impakt lidera  iz civilnog, privatnog i javnog sektora iz 16 zemalja koji su učestvovali na Forumu društvenih inovacija u poslednjih 7 godina. 

Očekujemo vas na # SIF2021 od 9. do 10. septembra u Beogradu!
Prijavite se putem linka <<LINK>> 

Agenda će biti dostupna uskoro.  

Ovogodišnji Forum socijalnih inovacija organizuju Smart kolektiv i Pulse (SOS Group). SIF2021 održava se kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID Srbija, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski Filantropski Forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.  

RISE regionalni forum deo je projekta RISE – Regionalnog inkubatora za socijalno preduzetništvo. Projekat RISE razvija i nadgleda konzorcijum koji čine RYCO, Pulse (SOS Group), Omladinska mreža jugoistočne Evrope (SEEYN), Institut Francais i Francusko-nemačka kancelarija za mlade (OFAJ) a podržavaju Agence Française de Développement (AFD) i Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO).