Pokret Buy Social Europe B2B poziva sve šampione,  stručnjake i menadžere u oblasti nabavke, kao i sve one posvećene održivom razvoju, da učestvuju u revolucionarnom istraživanju o održivim, odgovornim i socijalnim nabavkama. 

Vaša saznanja su ključna za razumevanje kako se organizacije i kompanije bave društvenim i ekološkim kriterijumima i uticajem u svojim lancima snabdevanja i procedurama nabavki. 

 

Cilj istraživanja je da mapiramo i razumemo ideje, izazove i prilike koje imate prilkom socijalnih, odgovornih i održivih nabavki u vašim lancima snadbevanja. 

Vaši odgovori će biti korišćeni kako bi se podstakle naredne inovacije i pružila podrška organizacijama i profesionalcima poput vas, koji su potencijalno zainteresovani za angažman u socijalnim, odgovornim i održivim nabavkama 

Budite deo transformacije ka pozitivnim promenama, koje vode ka održivijem i društveno odgovornom poslovnom okruženju! 

O Buy Social Europe B2B: 

Buy Social Europe B2B osnažuje socijalna preduzeća i preduzeća primarno orijentisana na profit, da pronađu jedno drugo i ostvare održiva trgovinska partnerstva, sa ciljem podizanja pokreta socijalnih nabavki u Evropi na sledeći nivo. Ova transnacionalna inicijativa je sufinansirana od strane Evropske komisije i SAP-a, i okuplja 23 partnera iz 17 zemalja, uključujući i Smart kolektiv. 

Buy Social Europe B2B će: 

  • Generisati veću vidljivost i znanje o socijalnom preduzetništvu i socijalnoj nabavci putem kampanja i deljenja primera najboljih praksi i studija slučaja uspešnih B2B trgovinskih odnosa; 
  • Procenjivati potrebe i graditi kapacitete socijalnih preduzeća, preduzeća primarno orijentisanih na profit i posredničkih organizacija radi povećanja spremnosti za trgovinu u sektoru; 
  • Poboljšati saradnju i integraciju vrednosnog lanca između socijalnih preduzeća i preduzeća primarno orijentisanih na profit, putem identifikacije dobavljača, povezivanja i smanjenja rizika investicija; 
  • Izgraditi snažan poslovni argument kako bi se ubedili lokalni, nacionalni i evropski donosioci politika, finansijeri i investitori da naprave dugoročne strateške investicije u oblasti socijalne nabavke, čime se ubrzava tranzicija ka socijalnoj ekonomiji. 
  • Posetite veb-sajt Buy Social Europe B2B kako biste pristupili riznici znanja putem sesija kolektivne inteligencije, vebinara „kako to“ i uzbudljivih aktivnosti povezivanja!