Beograd, 14. februar 2022. – Danas na Dan zaljubljenih, Smart Kolektiv sa partnerima Young Men Initiative projekta sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje redizajnirane verzije edukativnog sajta Pazi Sex., koji je deo Budi muško kampanje.

Posle skoro cele decenije, veb stranica Pazi Sex je redizajnirana i osvežena. Sajt je namenjen mladima i na interaktivan način pruža važne i zanimljive informacije o seksualnosti i reproduktivnom zdravlju.

Zajedno sa mladima koji su članovi Budi muško klubova širom Balkana, osmislili smo novo vizuelno rešenje sajta koji nudi pouzdane informacije i siguran prostor za istraživanje i postavljanje pitanja o temama o kojima svaka mlada osoba razmišlja.

Smart Kolektiv je od 2008. godine angažovan na programu Young Men Initiative u ulozi eksperta za socijalni marketing, zahvaljujući čemu aktivno učestvuje u osmišljavanju i razvoju društvenih kampanja i kreativnih materijala za mlade, uključujući i pokret Future4Youth.

Projekat Inicijativa mladića: Muškarci i dečaci kao partneri u promovisanju rodne ravnopravnosti i rešavanju pitanja ekstremizma i nasilja mladih na Zapadnom Balkanu sprovodi se uz podršku OAK fondacije, Austrijske razvojne agencije i CARE Nemačka-Luksemburg, dok su projekat Inicijativa mladića: Promovisanje zdravijih životnih stilova među mladima u Bosni i Hercegovini osporavanjem rodnih stereotipa II podržali Vlada Švajcarske, OAK Fondacija, Austrijska razvojna agencija i CARE Nemačka-Luksemburg.