Neven Marinović, direktor Smart kolektiva, biće jedan od panelista na EVPA Impact Week-u, koji se održava od 30. novembra do 2. decembra u Briselu. Sa ciljem da se ubrzaju pozitivne promene za ljude i planetu, Impact Week će okupiti kreatore promena da mobilišu kapital za istinsku društvenu transformaciju. Događaj će se fokusirati na sveže ideje koje mogu da omoguće neto nultu ekonomiju, umanje nejednakosti i podignu ekonomske i socijalne izglede za sve. Takođe, događaj ima za cilj da međusobno poveže učesnike kako bi se ubrzala i unapredila rešenja. 

Neven Marinović učestvuje na panel sesiji „Impact United” koja će se osvrnuti na Akcioni plan EU za socijalnu ekonomiju, koji je usvojen prošle godine. Panelisti će razgovarati o naučenim lekcijama koje su vezane za kreatore politika i članove ekosistema i pokriti sve uglove kako socijalna ekonomija može da napreduje, npr. finansijske mogućnosti, merenje i upravljanje uticajem, društvene inovacije itd.   

Događaj organizuje EVPA, jedinstvena mreža koja povezuje finansijski i društveni aspekt, vođena znanjem i fokusirana na pozitivan društveni uticaj. 

Više informacija o događaju dostupno je na OVOM LINKU.