SIF2019 će u prvi plan istaći socijalne preduzetnike i organizacije koje su razvile uticajne i održive modele u promovisanju inkluzivnog rasta širom regiona jugoistočne Evrope.

Pridružite nam se u kombinaciji stručnih razgovora, interaktivnih radionica i kafea sa vodećim regionalnim stručnjacima, socijalnim preduzetnicima i socijalnim investitorima. Istražite najbolje prakse u svim sektorima, poslovnim modelima i tehnologijama. Identifikujte ključne elemente potrebne za pokretanje socijalnih preduzeća i dokazane pristupe finansiranju, marketingu i distribuciji ovih rešenja. SIF2019 ima za cilj da omogući sveobuhvatan razvoj socijalnog preduzeća koji je potreban da bi se pokrenuo značajan doprinos Ciljevima održivog razvoja.

Prijavite se za SIF2019 i povežite se sa organizacijama kao što je vaša! Učite od drugih, podelite svoje iskustvo i pomozite nam da otkrijemo najbolje i inovativne prakse. Postanite deo zajednice od preko 500 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora iz 16 zemalja koje su učestvovale u SIF-u u poslednjih 5 godina.

Očekujemo vas na # SIF2019 – 30. i 31. maja u Beogradu!