Speed mentoring

U decembru 2011. godine organizovali smo speed mentoring tokom kojeg je deset mladih preduzetnika imalo mogućnost da razmeni iskustva i dobije savete od uspešnih direktora i menadžera iz poslovnog i javnog sektora.

U zvaničnom delu događaja gostima su se obratili Majkl Devenport, tadašnji ambasador Velike Britanije u Srbiji, Ivana Kovačević, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta, Suzan Kutor, direktorka kancelarije za ekonomski razvoj USAID-a u Srbiji, Endrju Devenport, direktor Youth Business International, Andrea Brbaklić direktorka sektora komunikacija Erste Banke i Neven Marinović, direktor Smart kolektiva.

U speed mentoringu su učestvovali Vladimir Čupić, predsednik Izvršnog odbora HYPO Alpe-Adria-Bank, Milan Simić, direktor sektora za IT Telekoma Srbija, Dragan Pušara, direktor Gradskih pijaca, Bojan Žarković, vođa tima u preduzetničkom centru Erste Banke u Beogradu, Bojan Vulikić, viši stručni saradnik za upravljanje proizvodima Erste Banke, Zoran Dželatović, direktor firme Meris, Darko Matijašević, direktor Executive Group i Minja Bolesnikov, direktor Grand M doo.

Mladi preduzetnici su imali na raspolaganju po 5 minuta da o svojim najvećim izazovima razgovaraju sa uspešnim menadžerima, a razmena iskustava i kontakata nastavila se u nezvaničnoj atmosferi i nakon što je speed mentoring završen.

Pogledajte video!