Konferencije

Od pokretanja programa 2010. godine učestvovali smo na mnogim konferencijama na temu preduzetništva mladih, kao i na sajmovima preduzetništva, tribinama i radionicama posvećenim ovoj temi.

Program Biznis mladih Srbije predstavljali smo svake godine na Sajmu malih i srednjih preduzeća Biznis bazi, gde je velik broj posetilaca, potencijalnih korisnika i partnera programa imao priliku da se upozna sa našom metodologijom. Koordinatorka programa govorila je na završnoj nacionalnoj konferenciji u okviru projekta „ Omladinsko preduzetništvo –  partnerstvo javnog i civilnog sektora“ Biznis Start-Up Centra i Grada Kragujevca 17. maja 2012. godine, kao i na okruglom stolu sa istom temom u kragujevačkoj Skupštini grada 21. marta. Učesvovali smo i na nekoliko seminara i okruglih stolova Agencije za ekonomski razvoj Grada Pančeva, za koju smo vodili mentorsku obuku za žene na rukovodećim pozicijama u pančevačkim javnim preduzećima i privatne preduzetnice.

Kao nacionalni partner i član mreže Youth Business International u septembru 2012. godine učestvovali smo na Globalnom samitu Youth Business International u Londonu, gde smo imali priliku da predstavimo program partnerima iz 40 zemalja širom sveta, ali predsedniku YBI Princu od Velsa, na prijemu u Clarence palati.

Pogledajte TV prilog o mentorskoj obuci.